ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Goodyear Ultra Grip Performance 2 ROF 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Goodyear Ultra Grip Performance 2 ROF 205/50R17 89H (TL, *, RFT, FP, MFS, ROF, M+S, 3PMSF) #63966

EAN: 5452000392077
Зимни гуми Goodyear Ultra Grip Performance 2 ROF - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 89H )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 89 до 580 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
Runflat Runflat
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
423 . 10 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание GOODYEAR е фирмата произвела тази гума. Популярна фирма на пазара. Модел ULTRA GRIP PERFORMANCE 2 ROF можете да поръчате от ProGumi на добра цена.зимни е маркировката на този вид гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 205. 50 е маркираната височина за гумата от производителя. R17 е отбелязания диаметър за гумата. Максимално допустимия товарен индекс е 89 (до 580 кг). Скоростния индекс за модела H (до 210 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Сцеплението на мокро за модела е C. E е маркировката за разход на гориво. Разглеждания от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране , като нивото на шум е 69 dB. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В таблицата с характеристики за модела можете да разгледате още детйали.
Характеристики
Сегмент Премиум
Сертификат *
Сертифицирана за BMW
Производител GOODYEAR
Модел ULTRA GRIP PERFORMANCE 2 ROF
Сезон зимни гуми
Ширина 205
Височина 50
Диаметър R17
Товарен индекс 89 (до 580 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво E
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Опции С борд, Runflat
Индекси TL, *, RFT, FP, MFS, ROF, M+S, 3PMSF
Тежест 11.442
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
E
C
1
69

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Гумите оказват приблизително 18-20 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство. Ако купите гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате големи икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Екологичното (енергийно ефективно) шофиране ще намали консумацията на гориво. Теглото на колата и вашият собствен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Икономията в консумацията на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е много важно с оглед на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокро пътно платно. Разликата между от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране. Например при кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за ниво на шум.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: зимни гуми цена  гуми цени  205 5516  нови летни гуми