ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Goodyear Ultra Grip Performance + 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Goodyear Ultra Grip Performance + 225/50R18 99V (XL, *) #151856

EAN: 4038526020406
Зимни гуми Goodyear Ultra Grip Performance + - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 99V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 99 до 775 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
554 . 64 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от GOODYEAR. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът ULTRA GRIP PERFORMANCE + може да закупите от сайта ProGumi.Обозначението на гумите е зимни. Маркираната ширина на гумата за модела е 225. 50 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R18. 99 (до 775 кг) е товарния индекс за модела. Модела гуми има скорестен идекс от V (до 240 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност B. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е C. Тази гума e с добри показатели за шум при шофиране отбелязаното ниво на шум е 72 dB. Ние можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител GOODYEAR
Модел ULTRA GRIP PERFORMANCE +
Сезон зимни
Ширина 225
Височина 50
Диаметър R18
Товарен индекс 99 (до 775 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 72 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси *
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
C
B
2
72

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Ако управлявате кола с висок клас гуми определено ще имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. Изследванията показват, че на гумите се дължи около 19 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Екологичното шофиране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението на мокърт път. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията на гориво се отбелязва от A до G по цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при условията на шофиране от водача. Сцеплението на гумите с мокър асфалт е изключително важно за всеки шофьор с оглед на сигурността и зависи от възможността на гумата да спре превозното средство колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно. За кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той категоризира гумата по отношение на европейските лимити за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: всесезонни гуми цена  гуми за мотори цена  205 5516  195 65 r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi