ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3 205/40 R17 84W 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 235/45R18 94W (TL, FR, FP) #275786

EAN: 5452000826053
Летни гуми Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 94W )
Сезон летни летни
Товарен индекс 94 до 670 кг
Скоростен индекс W до 270 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2-4 дни Наличност **Наличност: 0 бр.
325 . 98 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от GOODYEAR. Предпочитана марка на редица клиенти в страната. Моделът EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 се предлага от ProGumi.Този модел гуми са от тип летни и са изключително добър избор при много клиенти. Ширината на модела е 235. Отбелязаната височина за гумата е 45. Отбелязаният диаметър за гумата от производителя е R18. 94 (до 670 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Моделът гуми има скоростен индекс от W (до 270 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро A. Маркировката за разхода на гориво е B. Този моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 71 dB. Онлайн магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2-4 дни.
Характеристики
Сегмент Премиум
Производител GOODYEAR
Модел EAGLE F1 ASYMMETRIC 3
Сезон летни гуми
Ширина 235
Височина 45
Диаметър R18
Товарен индекс 94 (до 670 кг)
Скоростен индекс W (до 270 км/ч.)
Сцепление на мокро A
Разход на гориво B
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси TL, FR, FP
Тежест 11.78
Доставка 2-4 дни
видео клип
евро етикет

Обозначенията в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Гумите оказват до 15 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство. Ако изберете гуми с добри показатели за разход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Екологичното каране ще намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво се оценява от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между гуми от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при стила на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрия асфалт. Например при автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на даден автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Той класифицира гумата по отношение на стандартите на ЕС за шум.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи дори и само с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Популярно в магазина: мото гуми  летни гуми цена  всесезонни гуми цена  гуми  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки