ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
GOODRIDE SW618 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GOODRIDE SW618 #154374 165/65R13 77T

EAN: 69271161 4813 3 Гуми Goodride
Зимни гуми GOODRIDE SW618 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 77T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 77 до 412 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
81 . 12 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е произведена от GOODRIDE. Модел SW618 можете да поръчате от онлайн магазин ProGumi.Този модел гуми са от вид: зимни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 165. Маркираната височина за гумата от производителя е 65. R13 е маркирания диаметър за гумата. Разрешения товарен индекс е 77 (до 412 кг). Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми T (до 190 км/ч.). Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е E. Тази гума e с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 71 dB. Ние може да направим доставката за 2 дни.
Характеристики
Производител GOODRIDE
Модел SW618
Сезон зимни
Ширина 165
Височина 65
Диаметър R13
Товарен индекс 77 (до 412 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Разход на гориво E
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Доставка 2 дни
евро етикет
E
2
71

Легенда

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Ако изберете гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Много научните изследвания показват, че на гумите се дължи около 18 процента от консумацията на гориво за вашия автомобил.

Енергийно ефективното шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на колата и вашият собствен стил на каране също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на превозното средство с влажна пътна настилка е много важна характеристика с оглед на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрото пътно платно. Разликата между гуми класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. При автомобил движещ се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации.

*. Външен шум влияние

Външен шум Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: зимни гуми  летни гуми  автомобилни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi