ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Gislaved Euro*Frost 6 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GISLAVED EURO*FROST 6 185/70R14 88T #184325

EAN: 4024064800396
Зимни гуми GISLAVED EURO*FROST 6 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 88T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 88 до 560 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
119 . 76 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от GISLAVED. Една от познатите фими на пазара. Моделът EURO*FROST 6 може да закупите от магазина за гуми ProGumi на промо цена. Обозначението Сезон на гумите е маркирано като зимни. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 185. 70 е отбелязаната височина за гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R14. 88 (до 560 кг) е товарния индекс за модела. Скоростния индекс за този модел гуми е T (до 190 км/ч.). Сцеплението на мокро за модела е C. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност D. Тези гуми са доста тихи за техния клас тяхното ниво на шум е 71 dB. Ние можем да извършим доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител GISLAVED
Модел EURO*FROST 6
Сезон зимни гуми
Ширина 185
Височина 70
Диаметър R14
Товарен индекс 88 (до 560 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 71 dB
Тежест 7.59
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
71

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви позволи по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Гумите оказват до 15-20% от консумацията на гориво при вашата кола.

Теглото на превозното средство и вашият личен стил на каране също могат да окажат голямо влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между гуми класовете A и G може да бъде огромна до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при стила на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокрото пътно платно. При лек автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е показан в евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на европейските лимити за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  online gumi  зимни гуми  летни гуми 

Този сайт използва бисквитки