ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GENERAL TIRE SNOW GRABBER PLUS 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GENERAL TIRE SNOW GRABBER PLUS 265/60R18 114H (TL, XL, FR, MFS, LT, M+S) #158871

EAN: 4032344795041
Зимни гуми GENERAL TIRE SNOW GRABBER PLUS - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 114H )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 114 до 1180 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
272 . 89 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание GENERAL TIRE е фирмата произвела тази гума. Наложена марка на пазара. Модел SNOW GRABBER PLUS можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi на супер цена.Гумите са отбелязани като зимни. Маркираната ширина за модела е 265. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 60. R18 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 114 (до 1180 кг). Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми H (до 210 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност C. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е D. Разглеждания от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 73 dB. Ние предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител GENERAL TIRE
Модел SNOW GRABBER PLUS
Сезон зимни гуми
Ширина 265
Височина 60
Диаметър R18
Товарен индекс 114 (до 1180 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FR, MFS, LT, M+S
Тежест 16.61
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
2
73

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 18-20 процента от разхода на гориво за вашия автомобил. Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви даде значнително по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на управление на автобола също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане при гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокра настилка. Икономията в консумацията на гориво е маркирана от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на превозното средство с мокър асфалт е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре автомобила възможно най-бързо върху мокрото пътно платно. Разликата при внезапно спиране между класовете A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при индивидуалния стил на шофиране. Например за лек автомобил движещ се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това категоризира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: автогуми цени  195 6515  всесезонни гуми  зимни гуми