ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
GENERAL TIRE Grabber AT3 3
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GENERAL TIRE Grabber AT3 245/75R16 120/116S (FR, MFS, OWL, LT, M+S, 3PMSF) #159135

EAN: 4032344786506
Летни гуми GENERAL TIRE Grabber AT3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 116S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 116 до 1250 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
384 . 16 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от GENERAL TIRE. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът GRABBER AT3 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.Този модел е подходящ ако търсите да поръчате летни гуми. Отбелязаната от производителя ширина е 245. Отбелязаната височина за гумата е 75. R16 е отбелязания диаметър за гумата. 116 (до 1250 кг) е товарния индекс за модела. Модела гуми има скорестен идекс от S (до 180 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност B. Този модел гуми са с добри показатели за шум , като нивото на шум е 75 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 2 дни. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител GENERAL TIRE
Модел GRABBER AT3
Сезон летни гуми
Ширина 245
Височина 75
Диаметър R16
Товарен индекс 116 (до 1250 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси FR, MFS, OWL, LT, M+S, 3PMSF
Тежест 21.87
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
2
75

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 20% от консумацията на гориво при вашата кола. Когато поръчате гуми с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2.

За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Енергийно ефективното каране може значително да намали консумацията на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Например за превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредни ситуации. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрия асфалт.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан. Това класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: автогуми  гуми цени  зимни гуми цени  летни гуми цени