ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
General Snow Grabber Plus 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми General Snow Grabber Plus 275/45R20 110V (TL, XL, FR, LT, M+S) #182688

EAN: 4032344794891
Зимни гуми General Snow Grabber Plus - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 110V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 110 до 1060 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
419 . 90 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание GENERAL е фирмата произвела тази гума. Една от наложените фирми на пазара. Моделът SNOW GRABBER PLUS може да закупите от сайта ProGumi.Гумите са класифицирани от вид зимни. Маркираната ширина на гумата за модела е 275. Маркираната височина за гумата е 45. R20 е маркираният диаметър за гумата от производителя. 110 (до 1060 кг) е разрешеният товарен индекс. Скоростният индекс е сред най-добрите V (до 240 км/ч.) за този клас гуми. Показателят за сцепление на мокро е C. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е D. Разглежданите от вас гуми са с добри показатели за шум тяхното ниво на шум е 73 dB. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Производител GENERAL
Модел SNOW GRABBER PLUS
Сезон зимни гуми
Ширина 275
Височина 45
Диаметър R20
Товарен индекс 110 (до 1060 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Опции С борд, XL-подсилена гума
Индекси TL, XL, FR, LT, M+S
Тежест 16.68
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
D
C
2
73

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Изборът на гуми с добра категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Според различни изследвания - на гумите се дължи около 18-20 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокър път. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също могат да окажат значително влияние. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Разликата в графиката между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво се маркира от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важно с оглед на сигурността и зависи от способността на гумата да спре колата бързо върху мокро пътно платно. Например за кола движеща се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от голямо значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на европейските лимити за ниво на шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това ще удвои силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: автогуми  гуми 195 65 r15  всесезонни гуми цени  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки