ProGumi
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми GENERAL GRABBER AT3 FR #166706 285/60R18 116H (TL, FR)

EAN: 4032344005768 Гуми General
Всесезонни гуми GENERAL GRABBER AT3 FR - Автомобилни Гуми ( 116H )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 116 до 1250 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност >Наличност: 4 бр.+
365 . 34 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е от производителя GENERAL. Любима марка на редица наши клиенти. Моделът GRABBER AT3 FR може да закупите от магазина ProGumi.Обозначението от производителя на този модел гуми е всесезонни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 285. Отбелязаната височина за гумата е 60. Маркирания диаметър за гумата е R18. Допустимия товарен индекс е 116 (до 1250 кг). Скоростния индекс за модела H (до 210 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Този модел гуми са с добри показатели за шум за техния клас тяхното ниво на шум е 75 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител GENERAL
Модел GRABBER AT3 FR
Сезон всесезонни
Ширина 285
Височина 60
Диаметър R18
Товарен индекс 116 (до 1250 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси FR
Тежест 20.18
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително до 20% от разхода на гориво при вашия автомобил. Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми може да имате по-икономични стойности на потребление на гориво.

За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Енергийно ефективното (екологично) каране може значително да намали потреблението на гориво.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра пробег. Икономията на гориво се оценява от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми класовете A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране от водача. Например при кола движеща се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на превозното средство с мокра пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре автомобила колкото се може по-бързо върху мокрия асфалт.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран. Това маркира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение само с 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: гуми за мотори цена  гуми цена  205 55r16  автомобилни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi