ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
FULDA REGIOCONTROL 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми FULDA REGIOCONTROL #154304 11R22.5 148/145L (16PR)

EAN: 5452000323408 Гуми за камион Fulda
Всесезонни гуми FULDA REGIOCONTROL - Тежкотоварни Гуми ( 145L )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 145 до 2900 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
821 . 56 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
FULDA е комманията производител на тази гума. Наложена марка на пазара. Модел REGIOCONTROL можете да поръчате от ProGumi на добра цена.Тези гуми са от тип всесезонни и са изключително популярен избор при много наши клиенти. Ширина за модела е 11. R22.5 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Максимално допустимия товарен индекс е 145 (до 2900 кг). Скоростния индекс за модела L (до 120 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. B е индекса за сцепление на мокро за гумата. D е маркировката за разход на гориво. 71 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Онлайн магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител FULDA
Модел REGIOCONTROL
Сезон всесезонни
Ширина 11
Диаметър R22.5
Товарен индекс 145 (до 2900 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 71 dB
Индекси 16PR
Ос предни - Truck
Тежест 55.11
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
71

Легенда

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Ако изберете гуми с добри показатели за раход на гориво ще имате сериозни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Изследванията показват, че на гумите се дължи до 18-20% от разхода на гориво при вашия автомобил.

Екологичното (енергийно ефективно) шофиране намалява потреблението на гориво. Теглото на колата и вашият личен стил на управление на автобола също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокърт път. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране. При лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредна ситуация. Сцеплението с влажната пътна настилка е много важна характеристика с оглед на безопасността и зависи основно от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е показан. Той класифицира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще удвои при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови всесезонни гуми  гуми за мотори цена  205 5516  195 65r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi