ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Continental WinterContact TS 870 P ContiSeal 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental WinterContact TS 870 P ContiSeal 255/45R20 101T (TL, P, FR, M+S, 3PMSF) #276773

EAN: 4019238084030
Зимни гуми Continental WinterContact TS 870 P ContiSeal - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 101T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 101 до 825 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
734 . 66 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителят на този модел гуми е CONTINENTAL. Предпочитана марка на редица наши клиенти. Моделът WINTERCONTACT TS 870 P CONTISEAL се предлага от сайта ProGumi.Този модел гуми са класифицирани от тип зимни. Маркираната ширина за модела е 255. Маркираната височина за гумата е 45. R20 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. 101 (до 825 кг) е допустимият товарен индекс. Скоростният индекс за модела е сред добрите за този клас гуми T (до 190 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност C. Разглежданият от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 71 dB. Магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 7-10 дни от Германия. В таблицата по-долу можете да разгледате още детайли.
Характеристики
Производител CONTINENTAL
Модел WINTERCONTACT TS 870 P CONTISEAL
Сезон зимни гуми
Ширина 255
Височина 45
Диаметър R20
Товарен индекс 101 (до 825 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 71 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси TL, P, FR, M+S, 3PMSF
Тежест 14.39
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
B
2
71

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви позволи по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 15-20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Енергийно ефективното шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Ниското налягане при гумите увеличават съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението на мокърт път. Теглото на превозното средство и вашият собствен стил на каране също могат да окажат голямо влияние.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег. Икономията на гориво се оценява в евро етикета със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при условията на шофиране от водача. Сцеплението с мокър асфалт е изключително важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре автомобила бързо върху влажния асфалт. За автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра шумова категория намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Той маркира гумите по отношение на европейските стандарти за ниво на шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това ще удвои силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: автогуми цени  всесезонни гуми цени  нови зимни гуми 

Този сайт използва бисквитки