ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Continental WinterContact TS 850 P 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental WinterContact TS 850 P 275/40R18 103V (P, XL) #152734

EAN: 4019238038156
Зимни гуми Continental WinterContact TS 850 P - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 103V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 103 до 875 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
590 . 69 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от CONTINENTAL. Една от познатите фими на пазара. Моделът WINTERCONTACT TS 850 P се предлага в магазина ProGumi.Този модел може да е походящ за вас ако търсите зимни гуми. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 275. Маркираната височина за гумата е 40. R18 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Допустимия товарен индекс е 103 (до 875 кг). Скоростния индекс за модела V (до 240 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Сцеплението на мокро за модела е B. C е маркировката за разход на гориво. Разглежданата от вас гума е сравнително тиха отбелязаното ниво на шум е 73 dB. Онлайн магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 6-9 дни от Германия.
Характеристики
Производител CONTINENTAL
Модел WINTERCONTACT TS 850 P
Сезон зимни
Ширина 275
Височина 40
Диаметър R18
Товарен индекс 103 (до 875 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси XL
Доставка 6-9 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Ако управлявате превозно средство с висок клас гуми със сигурност имате значително по-икономични параметри на потребление на гориво. Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 17-20 процента от разхода на гориво за вашия автомобил.

Теглото на колата и вашият собствен стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Екологичното (енергийно ефективно) шофиране ще намали със сигурност разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението на мокърт път. За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Разликата в графиката между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията на гориво се маркира от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Сцеплението на гумите на превозното средство с влажната пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокрия асфалт. Разликата между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават при стила на шофиране. За превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той маркира гумата по отношение на европейските лимити за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Вижте също: нови автомобилни гуми  195 6515  всесезонни гуми цени  зимни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi