ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL WinterContact TS 870 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental WinterContact TS 870 205/65R15 94H (M+S, 3PMSF) #249943

EAN: 4019238050356
Зимни гуми Continental WinterContact TS 870 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 94H )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 94 до 670 кг
Скоростен индекс H до 210 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
462 . 99 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя CONTINENTAL. Една от наложените компании на пазара. Моделът WINTERCONTACT TS 870 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.зимни е маркировката на този вид гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 205. 65 е отбелязаната височина за гумата. R15 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 94 (до 670 кг). Скоростния индекс за модела H (до 210 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. C е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. Разглеждания от вас моделе доста тих при шофиране нивото на шум е 70 dB. Ние от ProGumi можем да осигурим този модел за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Сегмент Премиум
Производител CONTINENTAL
Модел WINTERCONTACT TS 870
Сезон зимни гуми
Ширина 205
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 94 (до 670 кг)
Скоростен индекс H (до 210 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Ниво на шум B
Индекси M+S, 3PMSF
Тежест 8.598
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
C
B
2
70

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате автомобил с висок клас гуми може да имате значително по-икономични стойности на потребление на гориво. Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително 19 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство.

За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. Теглото на автомобила и вашият уникален стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното каране може значително да намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според условията на шофиране от водача. Сцеплението с мокър асфалт е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрия асфалт. За автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: летни гуми  нови зимни гуми  автомобилни гуми цени  гуми за мотор