ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL TS870 P FR 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL TS870 P FR 325/40R22 114V (TL, P, FR, M+S, 3PMSF) #250002

EAN: 4019238076233
Зимни гуми CONTINENTAL TS870 P FR - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 114V )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 114 до 1180 кг
Скоростен индекс V до 240 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
С борд С борд
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
762 . 41 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя CONTINENTAL. Една от популярните конмании на пазара. Моделът TS870 P FR се предлага от онлайн магазина за гуми ProGumi. Обозначението Сезон на гумите е класифицирано като зимни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 325. Маркираната височина за гумата е 40. R22 е маркирания диаметър за гумата от производителя. 114 (до 1180 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Скоростния индекс за този модел гуми е V (до 240 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност B. B е отбелязаната маркировка свързана с разход на гориво. 74 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Ние можем да осигурим този модел в рамките на 6-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Сегмент Премиум
Производител CONTINENTAL
Модел TS870 P FR
Сезон зимни гуми
Ширина 325
Височина 40
Диаметър R22
Товарен индекс 114 (до 1180 кг)
Скоростен индекс V (до 240 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво B
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Опции С борд
Индекси TL, P, FR, M+S, 3PMSF
Тежест 17.116
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Според различни изследвания - на гумите се дължи около 15-20 процента от разхода на гориво за вашата кола. Когато поръчате гуми за вашата кола с по-добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Теглото на превозното средство и вашият личен стил на каране също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане при гумите покачва доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокра настилка. Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Икономията в консумацията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен според условията на шофиране. Сцеплението с влажна пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила бързо върху влажния асфалт. Например при кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран. Това категоризира гумите по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: автогуми цени  205 55 r16  гуми онлайн  зимни гуми цена 

Този сайт използва бисквитки