ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL PremiumContact 6 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental Premium Contact 6 235/40R18 95Y #274175

EAN: 4019238772319
гуми Continental Premium Contact 6 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2-4 дни Наличност **Наличност: 0 бр.
270 . 63 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от CONTINENTAL. Една от наложените компании на пазара. Модел PREMIUM CONTACT 6 можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi на супер цена.Този модел може да е правилният избор ако търсите летни гуми. Ширина за модела е 235. 40 е маркираната височина за гумата. R18 е маркираният диаметър за гумата от производителя. Товарен индекс - 95 (до 690 кг). Гумите имат скоростен индекс Y (до 300 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. A е отбелязаното сцепление на мокро за модела. C е маркировката за разход на гориво. 72 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Ние можем да извършим доставка за 2-4 дни.
Характеристики
Доставка 2-4 дни
евро етикет

Легенда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Консумацията на гориво

Ако управлявате кола и ползвате висок клас гуми определено ще имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 20 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство.

За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Екологичното каране намалява потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Разликата между стойностите A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво е маркирана от A до G в цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен според индивидуалния стил на шофиране от водача. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на автомобила с влажната пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху мокрия асфалт.

*. Влияние на външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате. Шумът от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран на евро етикета. Той маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът, които се генерира при въртене на гумата, е маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например , когато показателят се увеличи само с 3 dB това удвоява силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: нови гуми за мотори  гуми  205 5516  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки