ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL LSR1 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL LSR1 10R17.5 134/132L #154208

Всесезонни гуми CONTINENTAL LSR1 - Тежкотоварни Гуми ( 132L )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 132 до 2000 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.
828 . 07 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Тази гума е произведена от CONTINENTAL. Една от познатите фими на пазара. Модела LSR1 може да закупите от сайта за гуми ProGumi.Този модел може да е походящ за вас ако търсите всесезонни гуми. Отбелязаната ширина на гумата за модела е 10. R17.5 е отбелязания диаметър за гумата. 132 (до 2000 кг) е разрешения товарен индекс. Скоростния индекс за модела L (до 120 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Гумата има сцепление на мокро със стойност B. D е маркировката за разход на гориво. 70 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител CONTINENTAL
Модел LSR1
Сезон всесезонни
Ширина 10
Диаметър R17.5
Товарен индекс 132 (до 2000 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 70 dB
Ос предни - Truck
Тежест 31.70
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
D
B
70

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

Ако закупите гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително 15% от разхода на гориво за вашето превозно средство.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на каране също могат да окажат значително влияние. Ниското налягане на гумите покачва доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението при мокра настилка. Разликата в графиката между категория A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията на гориво се оценява от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при стила на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокрото пътно платно. При кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: гуми за мотор  нови летни гуми  всесезонни гуми  гуми  автогуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi