ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL LDR1 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL LDR1 10R17.5 134/132L #154012

Всесезонни гуми CONTINENTAL LDR1 - Тежкотоварни Гуми ( 132L )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 132 до 2000 кг
Скоростен индекс L до 120 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
задни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
828 . 03 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
CONTINENTAL е производителя на тази гума. Любима марка на редица клиенти в страната. Моделът LDR1 се предлага от сайта ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е от тип: всесезонни. Отбелязаната от производителя ширина е 10. R17.5 е отбелязания от производителя диаметър за гумата. Разрешения товарен индекс е 132 (до 2000 кг). Скоростния индекс за модела е сред добрите за този клас гуми L (до 120 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро C. Маркировката за разходът на гориво е D. Разглежданата от вас гума е сравнително тиха нивото на шум е 74 dB. Онлайн магазин ProGumi предлагаме модел с доставка в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител CONTINENTAL
Модел LDR1
Сезон всесезонни
Ширина 10
Диаметър R17.5
Товарен индекс 132 (до 2000 кг)
Скоростен индекс L (до 120 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 74 dB
Ос задни - Truck
Тежест 31.60
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
D
C
74

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Изследванията показват, че гумите оказват влияние приблизително 16% от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви даде по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на колата и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното (екологично) каране може значително да намали консумацията на гориво. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокра настилка. За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с мокра пътна настилка е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажния асфалт. Разликата между от клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според индивидуалния стил на шофиране. За кола движеща се с около 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирайки гуми с по-добра категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в сайта: зимни гуми  нови летни гуми  нови автомобилни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi