ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
Continental HYBRID HT3+ 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental HYBRID HT3+ 385/55R19.5 156J #277402

EAN: 4019238062885
Всесезонни гуми Continental HYBRID HT3+ - Тежкотоварни Гуми
Сезон всесезонни всесезонни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
1219 . 21 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание CONTINENTAL е фирмата произвела тази гума. Любима марка на много хора в България. Модел HYBRID HT3+ можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi.Тези гуми са от тип всесезонни. Маркираната ширина на гумата за модела е 385. 55 е маркираната височина за гумата от производителя. R19.5 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. 156 (до 4000 кг) е допустимият товарен индекс. Скоростният индекс за този модел гуми е J (до 100 км/ч.). C е индексът за сцепление на мокро за гумата. Маркировката за разхода на гориво е B. 70 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Предлаганият модел има позволен размер на джанта: 11.75 x 19.5. Дълбочината на грайфера при този модел е 13.80 Отбелязаното препоръчително налягане за модела е 0.00. Ние предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително до 20% от разхода на гориво за вашата кола. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви осигури по-голям пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Икономията в потреблението на гориво се маркира в евро етикета със символи от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с мокър асфалт е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрия асфалт. Разликата при спирането на автомобил между гуми от клас A и G може да бъде до 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при условията на шофиране и други фактори. Например при превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от голямо значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

Шумът от гумата се измерва в децибели. Тъй като много хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-висока категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край е показа стойност в децибели, която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: нови автогуми  бг гуми  205 55r16  195 65r15 

Този сайт използва бисквитки