ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Continental HYBRID HT3 445/45R19.5 160J (TL) #152602

EAN: 4019238558784
Всесезонни гуми Continental HYBRID HT3 - Тежкотоварни Гуми ( 160J )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 160 до 4500 кг
Скоростен индекс J до 100 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Truck
ремарке
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност Наличност: 4 бр.+
1292 . 31 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от CONTINENTAL. Любима марка на много хора в България. Моделът HYBRID HT3 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Характеристиката Сезон на гумите е отбелязана от производителя като всесезонни. Маркираната ширина за модела е 445. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 45. Отбелязания диаметър за гумата е R19.5. Максимално допустимия товарен индекс е 160 (до 4500 кг). Ако информацията за скорстния индекс е важна за вас - неговата стойност е J (до 100 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност C. B е маркировката за разход на гориво. Гумата има 454 ширина. Външния диаметър на гумата в мм е 911. Дълбочината на грайфера в мм е 0.00 Тази гума има препоръчително налягане - 0.00. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 7-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител CONTINENTAL
Модел HYBRID HT3
Предназначение Regional haul
Сезон всесезонни
Ширина 445
Височина 45
Диаметър R19.5
Товарен индекс 160 (до 4500 кг)
Скоростен индекс J (до 100 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво B
Индекси TL
Конструкция Radiaal
Гуми Ширина мм 454
Външен диаметър мм 911
Дълбочина на грайфер мм 0.00
Единичен товарен капацитет 0.00
Сдвоен товарен капацитет 0.00
Препоръчително налягане 0.00
Ос ремарке - Truck
Тежест 70.91
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип
евро етикет
B
C

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Според редица изследвания - на гумите се дължи приблизително 18-20% от консумацията на гориво при вашата кола. Ако купите гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност потреблението на гориво.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между класовете A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според условията на шофиране от водача. При кола движеща се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредни ситуации. Сцеплението с влажна пътна настилка е много важно с оглед на сигурността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата по възможност незабавно върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра категория за шум намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: нови зимни гуми  летни гуми цена  автомобилни гуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi