ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL HYBRID HS3+ 3PMSF 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL HYBRID HS3+ 3PMSF 295/80R22.5 154M (16PR) #251052

EAN: 4019238051391
Всесезонни гуми CONTINENTAL HYBRID HS3+ 3PMSF - Тежкотоварни Гуми ( 149M )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 149 до 3250 кг
Скоростен индекс M до 130 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 4 бр.+
1090 . 10 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от CONTINENTAL. Една от наложените фирми на пазара. Модел CONTI HYBRID HS3+ можете да поръчате от ProGumi.Този модел гуми са летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 295. Маркираната височина за гумата е 80. R22.5 е маркираният диаметър за гумата от производителя. 154 (до 3750 кг) е разрешеният товарен индекс. Моделът гуми има скоростен индекс от M (до 130 км/ч.). Показателят за сцепление на мокро е B. Относно разхода на гориво, маркировката от производителя е C. Тези гуми са с добри показатели за шум нивото на шум е 70 dB. Магазин ProGumi предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Приложение регионален транспорт
Производител CONTINENTAL
Модел CONTI HYBRID HS3+
Сезон всесезонни
Ширина 295
Височина 80
Диаметър R22.5
Товарен индекс 149 (до 3250 кг)
Скоростен индекс M (до 130 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво C
Шум 70 dB
Индекси 16PR
Ос предни - Truck
Тежест 61.60
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Изследванията показват, че на гумите се дължи до 19 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви даде значнително по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали със сигурност потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на автомобила и вашият личен стил на каране също оказват голямо влияние. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокър път. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Икономията в консумацията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Обобщено изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между класовете A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране от водача. Сцеплението с влажната пътна настилка е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокрото пътно платно. За лек автомобил движещ се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Външен шум

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Тъй като доста клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е показан. Той класифицира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум. На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на даден автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: мото гуми  нови летни гуми  всесезонни гуми цена  online gumi  автогуми 

Този сайт използва бисквитки