ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
CONTINENTAL Conti Hybrid LD3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми CONTINENTAL Conti Hybrid LD3 225/75R17.5 M (12PR) #264237

EAN: 4019238540208
Всесезонни гуми CONTINENTAL Conti Hybrid LD3 - Тежкотоварни Гуми ( 127M )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 127 до 1750 кг
Скоростен индекс M до 130 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
задни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
548 . 10 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от CONTINENTAL. Наложена марка на пазара. Модел CONTI HYBRID LD3 можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi.Този модел гуми са отбелязани от вид всесезонни. Маркираната ширина за модела е 225. 75 е маркираната височина за гумата. R17.5 е отбелязаният от производителя диаметър за гумата. Товарен индекс - 127 (до 1750 кг). Скоростният индекс за този модел гуми е M (до 130 км/ч.). Показателят за сцепление на мокро е C. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Тази гума е доста тиха при шофиране нивото на шум е 76 dB. Грайферът има дълбочина в мм в следния размер: 0.00 Този модел гума има препоръчително налягане от 0.00. Ние можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни.
Характеристики
Приложение регионален транспорт
Производител CONTINENTAL
Модел CONTI HYBRID LD3
Сезон всесезонни
Ширина 225
Височина 75
Диаметър R17.5
Товарен индекс 127 (до 1750 кг)
Скоростен индекс M (до 130 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 76 dB
Ниво на шум B
Индекси 12PR
Ос задни - Truck
Тежест 28.36
Доставка 2 дни
видео клип
евро етикет
D
C
2
76

Евро етикет - обозначение

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако имате гуми за вашата кола с по-добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво. Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 16 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

Теглото на автомобила и вашият собствен стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Енергийно ефективното шофиране намалява разхода на гориво. Обърнете внимание, че гумите с ниско налягане увеличават съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява много на сцеплението при мокър път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Разликата в графиката между стойностите A и G означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията на гориво се оценява от A до G по цветна схема.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен според условията на шофиране. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху влажния асфалт. Например при кола движеща се с 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от огромно значение при извънредни ситуации.

*. Влияние на външен шум

На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шумът от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е маркиран. Това категоризира гумата по отношение на стандартите на ЕС за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например , когато показателят се увеличи с 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  бг гуми  205 5516  195 6515