ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BRIDGESTONE ECOPIA H-STEER 002 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BRIDGESTONE ECOPIA H-STEER 002 385/55R22.5 K #161101

EAN: 3286341349818
Всесезонни гуми BRIDGESTONE ECOPIA H-STEER 002 - Тежкотоварни Гуми ( K )
Сезон всесезонни всесезонни
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
предни
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
1240 . 59 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от BRIDGESTONE. Една от наложените компании на пазара. Модел ECOPIA H-STEER 002 можете да поръчате от онлайн магазин ProGumi на супер цена.Този модел е изключително подходящ за вас ако търсите всесезонни гуми. Маркираната ширина за модела е 385. 55 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R22.5. Скоростния индекс за този модел гуми е K (до 110 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е A. 71 dB e шума при шофиране, като това е супер показател. Ние от ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Приложение магистрална
Производител BRIDGESTONE
Модел ECOPIA H-STEER 002
Сезон всесезонни
Ширина 385
Височина 55
Диаметър R22.5
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво A
Шум 71 dB
Ос предни - Truck
Тежест 66.33
Доставка 2 дни
евро етикет
A
B
71

Легенда

Икономия на гориво *. Разход на гориво

Гумите оказват до 16 процента от разхода на гориво за вашата кола. Ако управлявате кола с висок клас гуми със сигурност имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

Теглото на автомобила и вашият уникален стил на каране също могат да окажат голямо влияние. Екологичното каране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво е маркирана в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според условията на шофиране от водача. За превозно средство движещо се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е до 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението с влажен асфалт е изключително важно с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като много клиенти не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Той маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи само с 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на шума от гумата.

Популярно при нас: нови гуми за мотори  online gumi  205 55 r16  автомобилни гуми