ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BRIDGESTONE DUELER M/T 674 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BRIDGESTONE DUELER M/T 674 265/75R16 119Q (TL, M/T, POR, M+S) #162214

EAN: 3286341834819
Летни гуми BRIDGESTONE DUELER M/T 674 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 119Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 119 до 1360 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
418 . 85 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е BRIDGESTONE. Любима марка на много хора в България. Предлагания модел DUELER M/T 674 можете да поръчате от сайта за гуми ProGumi.Този модел може да е правилния избор за вас ако търсите летни гуми. Ширина за модела е 265. Маркираната височина за гумата е 75. R16 е маркирания диаметър за гумата от производителя. 119 (до 1360 кг) е товарния индекс за модела. Тези гуми имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.). Ние от ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Производител BRIDGESTONE
Модел DUELER M/T 674
Сезон летни гуми
Ширина 265
Височина 75
Диаметър R16
Товарен индекс 119 (до 1360 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Индекси TL, M/T, POR, M+S
Тежест 20.41
Доставка 2 дни

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Когато купите гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Гумите оказват около 16 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство.

За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани. Ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението при мокра настилка. Теглото на колата и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране може значително да намали разхода на гориво. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата между категория A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато се измерва по изпитателните методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при стила на шофиране от водача. При лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху влажното пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-добра шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е показан. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на ЕС за шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това ще доведе до удвояване при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме също: гуми за мотор  гуми цена  205 55r16  нови автогуми