ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
Bridgestone BLIZZAK DM-V3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми Bridgestone BLIZZAK DM-V3 295/35R21 107T (XL) #153174

EAN: 3286341894516
Зимни гуми Bridgestone BLIZZAK DM-V3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 107T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 107 до 975 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Ниво на шум
XL-подсилена гума XL-подсилена гума
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-9 дни от Германия Наличност Наличност: 3 бр.
533 . 56 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
BRIDGESTONE е производителя на тази гума. Една от познатите фими на пазара. Моделът BLIZZAK DM-V3 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi на промоционална цена.Обозначението на този модел гуми е зимни. Ширина за модела е 295. Маркираната височина за гумата е 35. Маркирания диаметър за гумата е R21. Товарен индекс - 107 (до 975 кг). Тези гуми имат скоростен индекс T (до 190 км/ч.). Разглеждания от вас моделе доста тих при шофиране , като нивото на шум е 75 dB. Магазин ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 6-9 дни от Германия. В долната таблица можете да разгледате детайлите.
Характеристики
Производител BRIDGESTONE
Модел BLIZZAK DM-V3
Сезон зимни
Ширина 295
Височина 35
Диаметър R21
Товарен индекс 107 (до 975 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Опции XL-подсилена гума
Индекси XL
Доставка 6-9 дни от Германия
видео клип
евро етикет

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 18-20 процента от разхода на гориво при вашето превозно средство. Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви осигури много по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Теглото на колата и вашият личен стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Ниското налягане на гумите покачва значително съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокърт път. Икономията на гориво се маркира в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажната пътна настилка е изключително важно от гледна точка на сигурността и зависи най-вече от възможността на гумата да спре превозното средство бързо върху влажния асфалт. Например за кола движеща се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-кратък от този на автомобил с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации на пътното платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е маркиран на евро етикета. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: всесезонни гуми  нови гуми за мотор  гуми 205 55 r16  195 65r15 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi