ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO 205/65R15 94T (G, M+S, 3PMSF) #155925

EAN: 3528706122781
Зимни гуми BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 94T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 94 до 670 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 2 бр.
177 . 03 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание BFGOODRICH е комманията производител на тази гума. Моделът G-FORCE WINTER2 GO се предлага от ProGumi.Тези гуми са от тип зимни и са популярен избор при много наши клиенти. Ширина на модела е 205. 65 е отбелязаната височина за гумата. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R15. 94 (до 670 кг) е максимално допустимия товарен индекс. Модела гуми има скорестен идекс от T (до 190 км/ч.). B е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е D. Тези гуми са доста тихи тяхното ниво на шум е 69 dB. Ние можем да извършим доставка в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при подълнителни въпроси можете да се свържете с нас служител за съдействие при избора.
Характеристики
Производител BFGOODRICH
Модел G-FORCE WINTER2 GO
Сезон зимни гуми
Ширина 205
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 94 (до 670 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 69 dB
Ниво на шум A
Индекси G, M+S, 3PMSF
Тежест 8.87
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
1
69

Какво означават символите в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Гумите оказват около 17-20 процента от разхода на гориво за вашето превозно средство. Ако управлявате кола разполагаща с висок клас гуми определено ще имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво.

За минимална консумация на гориво се погрижете гумите да са коректно напомпани. Ниското налягане при гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокра настилка. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също оказват значително влияние. Екологичното шофиране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

  • A (зеленo) най-добрата стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-слабата стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътническите автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 километра.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между от клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според условията на шофиране от водача. Сцеплението с влажна пътна настилка е много важно с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху мокро пътно платно. За превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от голямо значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Винаги когато избирате гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето клиенти не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той класифицира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи с около 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: автомобилни гуми  всесезонни гуми  зимни гуми цени