ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO 2
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO 175/65R15 84T #154391

EAN: 3528703822356
Зимни гуми BFGOODRICH G-FORCE WINTER2 GO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 84T )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 84 до 500 кг
Скоростен индекс T до 190 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
120 . 26 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от BFGOODRICH. Една от познатите фими на пазара. Модел G-FORCE WINTER2 GO можете да поръчате от онлайн магазин за гуми ProGumi.Този модел е подходящ ако търсите да закупите зимни гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 175. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. Маркирания диаметър за гумата е R15. 84 (до 500 кг) е допустимия товарен индекс. Модела гуми има скорестен идекс от T (до 190 км/ч.). Отбелязаното сцепление на мокро за модела гума е със стойност B. D е маркировката за разход на гориво. 68 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Магазин ProGumi може да направим доставката в рамките на 2 дни. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител BFGOODRICH
Модел G-FORCE WINTER2 GO
Сезон зимни
Ширина 175
Височина 65
Диаметър R15
Товарен индекс 84 (до 500 кг)
Скоростен индекс T (до 190 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво D
Шум 68 dB
Тежест 7.47
Доставка 2 дни
евро етикет
D
B
68

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в консумацията на гориво

Изборът на гуми с по-висока категория за разход на гориво ще ви осигури значнително по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. Редица научните изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 18-20% от разхода на гориво за вашата кола.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Екологичното шофиране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при 1000 километра.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между класовете A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава според индивидуалния стил на шофиране от водача. За превозно средство движещо се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации. Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е изключително важна характеристика с оглед на безопасността и зависи най-вече от способността на гумата да спре автомобила незабавно върху мокро пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Ако изберете гуми с добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като повечето хора не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Това маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за ниво на шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение дори и само с 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: мото гуми  летни гуми цена  всесезонни гуми цени  евтини гуми  автомобилни гуми 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi