ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGoodrich All Terrain T/A KO2 RWL 3
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGoodrich All Terrain T/A KO2 RWL 35/12R18 118R (A, TL, AT, RWL, 10PR, M+S, 3PMSF) #84584

EAN: 3528706639784
Всесезонни гуми BFGoodrich All Terrain T/A KO2 RWL - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 118R )
Товарен индекс 118 до 1320 кг
Скоростен индекс R до 170 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
1194 . 06 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя BFGOODRICH. Моделът ALL TERRAIN T/A KO2 RWL се предлага от сайта ProGumi на изключително атрактивна цена.Тези гуми са летни и са любим избор сред много клиенти. Ширината на модела е 35. Отбелязаната височина за гумата е 12. Маркираният диаметър за гумата е R18. 118 (до 1320 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Ако информацията за скоростния индекс е важна за вас - неговата стойност е R (до 170 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност B. Относно разхода на гориво - производителят е отбелязал стойност E. Тази гума е сравнително тиха , като нивото на шум е 75 dB. Ние от ProGumi предлагаме модел с доставка за 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител BFGOODRICH
Модел ALL TERRAIN T/A KO2 RWL
Сезон всесезонни гуми
Ширина 35
Височина 12
Диаметър R18
Товарен индекс 118 (до 1320 кг)
Скоростен индекс R (до 170 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Индекси A, TL, AT, RWL, 10PR, M+S, 3PMSF
Тежест 30.62
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
E
B
2
75

Евро етикет - маркировка

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

На гумите се дължи приблизително до 20 процента от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Ако изберете гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Енергийно ефективното (екологично) шофиране ще намали със сигурност консумацията на гориво. Ниското налягане при гумите увеличава доста съпротивлението при въртене на колелата и се отразява много на сцеплението при мокър път. Теглото на автомобила и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G може да означава редуциране на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво при всеки 1000 км. пробег. Икономията на гориво е отбелязана от A до G по цветна схема.

*. Сцепление на гумите върху мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата в спирачния път между от клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да се различава при условията на шофиране и други фактори. Сцеплението с влажна пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство възможно най-бързо върху влажното пътно платно. Например при автомобил движещ се с около 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е приблизително с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е огромна разлика и не рядко се оказва от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум влияние

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на европейските лимити за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Ако изберете гуми с по-висока шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивата на шума. Например при увеличение с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Вижте също: гуми за мотори  гуми онлайн  гуми 205 55 r16  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки