ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRE RWL GO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRE RWL GO 265/70R16 121/118S (-, RWL) #159358

Летни гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRE RWL GO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 118S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 118 до 1320 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
467 . 67 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Производителя на този модел гуми е BFGOODRICH. Любима марка на много хора в България. Моделът ALL-TERRAIN T/A KO2 LRE RWL GO може да закупите от ProGumi на супер цена.Този модел гуми са летни. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 265. Отбелязаната височина за гумата е 70. Отбелязания диаметър за гумата от производителя е R16. Товарен индекс - 118 (до 1320 кг). Тези гуми имат скоростен индекс S (до 180 км/ч.). Сцеплението на мокро за гумата е със стойност B. Относно разхода на гориво - производителя е отбелязал стойност E. 74 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Ние може да направим доставката за 2 дни. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Производител BFGOODRICH
Модел ALL-TERRAIN T/A KO2 LRE RWL GO
Сезон летни гуми
Ширина 265
Височина 70
Диаметър R16
Товарен индекс 118 (до 1320 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 74 dB
Индекси -, RWL
Тежест 23.30
Доставка 2 дни
евро етикет
E
B
74

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Според различни изследвания - на гумите се дължи около 18% от консумацията на гориво за вашия автомобил. Когато имате гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2.

За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани. Екологичното шофиране ще намали потреблението на гориво. Икономията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.

*. Сцепление на влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде огромна до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране. Например за превозно средство движещо се с 80 км/ч когато се натисне спирачката докрай спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението с мокра пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху влажното пътно платно.

*. Външен шум

Външен шум Шума от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това категоризира гумите по отношение на стандартите на ЕС за шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. В долния край на етикета е показа стойност в децибели която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Вижте също: всесезонни гуми цени  гуми за мотори  гуми 205 55 r16  гуми 195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки