ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRD RWL GO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRD RWL GO 225/65R17 107/103S (A, RBL, TL, BSW, AT, M+S, 3PMSF) #158542

EAN: 3528708633575
Летни гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRD RWL GO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 103S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 103 до 875 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
422 . 38 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от BFGOODRICH. Една от популярните конмании на пазара. Моделът ALL-TERRAIN T/A KO2 LRD RWL GO може да закупите от онлайн магазина ProGumi на промо цена.Обозначението от производителя на гумите е летни. Отбелязаната от производителя ширина е 225. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. Маркирания диаметър за гумата е R17. 103 (до 875 кг) е товарния индекс за модела. Ако информацията за скорстния индекс е важна за вас - неговата стойност е S (до 180 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е B. Относно разхода на гориво, производителя е отбелязана стойност E. 74 dB e шума при шофиране, като това е доста добър показател. Онлайн магазин ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни. Таблицата по-долу показва още детайли за модела. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител BFGOODRICH
Модел ALL-TERRAIN T/A KO2 LRD RWL GO
Сезон летни гуми
Ширина 225
Височина 65
Диаметър R17
Товарен индекс 103 (до 875 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Индекси A, RBL, TL, BSW, AT, M+S, 3PMSF
Тежест 18.23
Доставка 2 дни
евро етикет
E
B
2
74

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Ако купите гуми за вашата кола с по-добра категотия за разход на гориво ще имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. На гумите се дължи приблизително 18 процента от разхода на гориво при вашата кола.

Теглото на превозното средство и вашият уникален стил на шофиране също могат да окажат сериозно влияние. Екологичното каране ще намали консумацията на гориво. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличава съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокърт път. За оптимално потребление на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в скалата между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G в цветна скала.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата при внезапно спиране между клас A и G може да бъде много голяма до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. За автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е приблизително с 18 метра по-малък от този на автомобил с гуми клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации. Сцеплението с влажна пътна настилка е много важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от способността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху мокро пътно платно.

*. Влияние на външен шум

Външен шум На гумите се дължи известна част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате. Шума от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Той маркира гумите по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Нивото на шум се сортира в клас A, B или C. Шумът които се генерира при въртене на гумата маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване дори и с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на външния шум от гумата.

Вижте също: всесезонни гуми цена  нови гуми за мотор  205 55 r16  гуми 195 65 r15