ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRC RWL GO 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRC RWL GO 235/70R16 104/101S (A, A/T, TL, AT, 6PR, RWL, M+S, 3PMSF) #158485

EAN: 3528700857535
Летни гуми BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 LRC RWL GO - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 101S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 101 до 825 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
368 . 42 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от BFGOODRICH. Наложена марка на пазара. Моделът ALL-TERRAIN T/A KO2 LRC RWL GO може да закупите от магазина за гуми ProGumi.Характеристиката Сезон на гумите е класифицирана като летни. Маркираната ширина на гумата за модела е 235. 70 е отбелязаната от производителя височина на гумата. R16 е маркирания диаметър за гумата от производителя. Разрешения товарен индекс е 101 (до 825 кг). Модела гуми има скорестен идекс от S (до 180 км/ч.). Гумата има сцепление на мокро със стойност B. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е E. Тези гуми са с добри показатели за шум за техния клас , като нивото на шум е 74 dB. Онлайн магазин ProGumi можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите. При въпроси можете да се обърнете към нас за допълнителна асистенция.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител BFGOODRICH
Модел ALL-TERRAIN T/A KO2 LRC RWL GO
Сезон летни гуми
Ширина 235
Височина 70
Диаметър R16
Товарен индекс 101 (до 825 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Индекси A, A/T, TL, AT, 6PR, RWL, M+S, 3PMSF
Тежест 17.27
Доставка 2 дни
евро етикет
E
B
2
74

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Редица научни изследвания показват, че гумите оказват влияние до 15 процента от консумацията на гориво при вашия автомобил. Ако поръчате гуми с хубави показатели за раход на гориво ще имате значителни икономии в разходите при дългосрочна употреба.

Теглото на колата и вашият уникален стил на каране също могат да окажат голямо влияние. Енергийно ефективното шофиране ще намали разхода на гориво - съответно и разходитве Ви. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията. Разликата в скалата между категория A и G може да означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Икономията в консумацията на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

*. Сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при внезапно спиране между гуми класовете A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране от водача. За лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на гуми от клас A може да е с 18 метра по-къс от този на автомобил с гуми клас F. Това е огромна разлика и често се оказва от огромно значение при извънредна ситуация. Сцеплението на гумите с влажната пътна настилка е изключително важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре колата бързо върху влажния асфалт.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирайки гуми с по-добра шумова категория намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той маркира гумата по отношение на европейските стандарти за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Автогумите с по-ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например увеличение дори и само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: гуми за мотори  магазини за гуми  гуми 205 55 r16  нови автогуми