ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGOODRICH All Terrain T/A KO2 215/65 R16 103/100S 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGoodrich All Terrain T/A KO2 275/55R20 115S (A, RBL, TL, AT, M+S, 3PMSF) #84588

EAN: 3528700864748
Всесезонни гуми BFGoodrich All Terrain T/A KO2 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 115S )
Товарен индекс 115 до 1215 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
706 . 81 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание BFGOODRICH е компанията производител на тази гума. Моделът ALL TERRAIN T/A KO2 може да закупите от сайта ProGumi.Маркировката от производителя на този модел гуми е всесезонни. Маркираната ширина за модела е 275. Маркираната височина за гумата от производителя е 55. R20 е отбелязаният диаметър за гумата. 115 (до 1215 кг) е разрешеният товарен индекс. Тези гуми имат скоростен индекс S (до 180 км/ч.). Отбелязаното от производителя сцепление на мокро за модела е със стойност B. Относно разхода на гориво, производителят е отбелязал стойност E. Тази гума е доста тиха при шофиране , като нивото на шум е 75 dB. Ние може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител BFGOODRICH
Модел ALL TERRAIN T/A KO2
Сезон всесезонни гуми
Ширина 275
Височина 55
Диаметър R20
Товарен индекс 115 (до 1215 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро B
Разход на гориво E
Шум 75 dB
Ниво на шум B
Индекси A, RBL, TL, AT, M+S, 3PMSF
Тежест 24.3
Доставка 7-10 дни от Германия
евро етикет
E
B
2
75

Легнда на символите в евро етикетите

Икономия на гориво *. Икономия в горивото

Ако поръчате гуми с по-добри показатели за раход на гориво ще имате стабилни икономии в разходите при дългосрочна употреба. Научните изследвания показват, че гумите оказват приблизително 19 процента от разхода на гориво при вашия автомобил.

Екологичното (енергийно ефективно) каране може значително да намали консумацията на гориво. Теглото на вашия автомобил и вашият уникален стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Обърнете внимание, че гумиа с ниско налягане увеличава съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението на мокърт път. За максимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките. Икономията в потреблението на гориво се оценява в евро еиката със символи от A до G по цветна скала.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво при 1000 км. пробег.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Различието в спирачния път между клас A и G може да бъде до приблизително 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, посочени в регламент ЕО 1222/2009. Спирачните пътища може да се различават според индивидуалния стил на шофиране от водача. Сцеплението на гумите на превозното средство с влажен асфалт е изключително важна характеристика от гледна точка на безопасността и зависи от възможността на гумата да спре колата възможно най-бързо върху влажното пътно платно. За лек автомобил движещ се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е колосална разлика и не рядко се оказва от голямо значение при извънредни ситуации на пътното платно.

*. Външен шум влияние

Външен шум На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Външния шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че много клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това класифицира гумата по отношение на стандартите на ЕС за шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. Шумът в децибели които се създава при въртене на гумата е отбелязан в долната част на етикета. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава голямо отражение върху нивата на шума. Например когато показателя се увеличи дори и само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Вижте също: всесезонни гуми цени  нови гуми за мотори  гуми 205 55 r16  195 65 r15 

Този сайт използва бисквитки