ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BFGoodrich Advantage All Season SUV 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BFGoodrich Advantage All Season SUV 225/65R17 102H #276826

EAN: 3528705435608
гуми BFGoodrich Advantage All Season SUV - Автомобилни Гуми, Suv/4x4
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ~Наличност: 4 бр.+
356 . 88 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е от производителя BFGOODRICH. Моделът ADVANTAGE ALL SEASON SUV се предлага в магазина ProGumi на супер цена.всесезонни е обозначението на гумите. Маркираната ширина за модела е 225. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. Отбелязаният диаметър за гумата е R17. 102 (до 850 кг) е максимално допустимият товарен индекс. Скоростният индекс е сред най-добрите H (до 210 км/ч.) за този клас гуми. B е индексът за сцепление на мокро за гумата. Маркираната стойност на гумата свързана с разход на гориво е C. Тази гума е сравнително тиха нивото на шум е 69 dB. Онлайн магазин ProGumi може да направим доставката за 7-10 дни от Германия. Таблицата по-долу показва още допълнителна информация за модела. Ако имате въпроси - не се колебайте да се свържете с нас за допълнително съдействие при избора.
Характеристики
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип

Обозначения в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Ако управлявате кола и ползвате висок клас гуми със сигурност имате по-икономични стойности на потребление на гориво. Научните изследвания показват, че гумите оказват влияние около 15 процента от консумацията на гориво при вашата кола.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на каране също оказват сериозно влияние. Енергийно ефективното каране ще намали потреблението на гориво - съответно и разходитве Ви. Ниското налягане при гумите увеличават доста съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението на мокърт път. За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо препоръките.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата между стойностите A и G означава намаление на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията на гориво се отбелязва от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на гумите при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението с мокър асфалт е много важно от гледна точка на безопасността и зависи основно от способността на гумата да спре превозното средство незабавно върху влажното пътно платно. Разликата при спирането на автомобил между класовете A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава при стила на шофиране. Например при автомобил движещ се с 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A е с около 18 метра по-малък от този на превозно средство с гуми клас F. Това е значителна разлика и често се оказва от огромно значение в извънредна ситуация на пътя.

*. Влияние на външен шум

1 черна вълна: гума класифицирана като тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Поради факта, че доста хора не са запознати с показателите в децибели, шумовият клас също е отбелязан на евро етикета. Това маркира гумите по отношение на стандартите на ЕС за ниво на шум. На гумите се дължи част от шума при преминаването на даден автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. Шумът, които се генерира при въртене на гумата, е маркиран в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между 67 и 71 dB. Увеличение дори и с няколко децибела дава отражение върху нивото на шум. Например увеличение с около 3 dB това удвоява силата на шума от гумата.

Вижте също: нови гуми за мотори  летни гуми  всесезонни гуми  гуми  автогуми 

Този сайт използва бисквитки