ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BF GOODRICH MT T/A KM3 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BF GOODRICH MT T/A KM3 255/70R16 120Q (MT, A, TL, P, BSW, P.O.R, POR, M+S) #263658

EAN: 3528705897727
Летни гуми BF GOODRICH MT T/A KM3 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 120Q )
Сезон летни летни
Товарен индекс 120 до 1400 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 7-10 дни от Германия Наличност ..Наличност: 0 бр.
493 . 59 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от BF GOODRICH. Популярна фирма на пазара. Модел MT T/A KM3 можете да поръчате от ProGumi на добра цена.Този модел гуми са летни и са предпочитан избор сред много наши клиенти. Отбелязаната от производителя ширина е 255. 70 е отбелязаната височина за гумата. R16 е маркираният диаметър за гумата от производителя. Максимално допустимият товарен индекс е 120 (до 1400 кг). Гумите имат скоростен индекс Q (до 160 км/ч.), който ги прави много добри за техния клас. Ние можем да осигурим този модел в рамките на 7-10 дни от Германия.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител BF GOODRICH
Модел MT T/A KM3
Сезон летни гуми
Ширина 255
Височина 70
Диаметър R16
Товарен индекс 120 (до 1400 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Индекси MT, A, TL, P, BSW, P.O.R, POR, M+S
Тежест 25
Доставка 7-10 дни от Германия
видео клип

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Потребление на гориво

На гумите се дължи до 20% от консумацията на гориво за вашето превозно средство. Когато поръчате гуми с висока категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2.

За минимална консумация на гориво се грижете гумите да са правилно напомпани спрямо препоръките. Обърнете внимание, че ниското налягане на гумите увеличават сериозно съпротивлението при въртене и това се отразява на сцеплението при мокър път. Теглото на автомобила и вашият уникален стил на каране също могат да окажат сериозно влияние. Енергийно ефективното каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Икономията на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между категория A и G означава редуциране на разхода на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви икономиса над 6 литра гориво на всеки 1000 километра.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с мокър асфалт е много важно за всеки шофьор с оглед на безопасността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрия асфалт. Разликата между от клас A и G може да бъде до около 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при условията на шофиране. За лек автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и не рядко се оказва от голямо значение в извънредни ситуации.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: гума маркирана като средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Избирането на гуми с по-добра категория за шум намалявате отражението върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като доста клиенти не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан. Това маркира гумите по отношение на лимитите на ЕС за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерираният шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличаване с няколко децибела дава много голямо отражение върху нивото на шум. Например , когато показателят се увеличи дори и само с 3 dB това ще доведе до удвояване силата на шума от гумата.

Препоръчваме също: нови автомобилни гуми  гуми  гуми 205 55 r16  195 65 r15