ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
BARUM BT300R 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми BARUM BT300R 385/55R22.5 K (20PR) #277491

EAN: 4024063006447
Всесезонни гуми BARUM BT300R - Тежкотоварни Гуми ( 160K )
Сезон всесезонни всесезонни
Товарен индекс 160 до 4500 кг
Скоростен индекс K до 110 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
Truck
ремарке
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
859 . 08 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание BARUM е производителят на тази гума. Една от наложените фирми на пазара. Моделът BT300R се предлага от магазина за гуми ProGumi.Този модел е подходящ за вас ако търсите да поръчате всесезонни гуми. Ширината на модела е 385. 55 е отбелязаната от производителя височина на гумата. Маркираният диаметър за гумата е R22.5. Разглежданите от вас гуми имат скоростен индекс K (до 110 км/ч.). C е отбелязаното сцепление на мокро за модела. Маркировката за разхода на гориво е B. Разглежданият от вас моделe с добри показатели за шум при шофиране нивото на шум е 70 dB. Ние може да направим доставката за 2 дни. В долната таблица може да разгледате детайлите. При въпроси може да се обърнете към нас за допълнителна помощ.
Характеристики
Приложение регионален транспорт
Производител BARUM
Модел BT300R
Сезон всесезонни
Ширина 385
Височина 55
Диаметър R22.5
Товарен индекс 160 (до 4500 кг)
Скоростен индекс K (до 110 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво B
Шум 70 dB
Индекси 20PR
Ос ремарке - Truck
Тежест 68.34
Доставка 2 дни
евро етикет
B
C
70

Евро етикет - символи

Икономия на гориво *. Икономия в изразходването на гориво

Редица изследвания показват, че гумите оказват влияние около 17% от разхода на гориво за вашето превозно средство. Когато поръчате гуми за вашата кола с висока категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво.

Теглото на автомобила и вашият личен стил на шофиране също оказват сериозно влияние. Ниското налягане при гумите увеличават доста съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява на сцеплението при мокра настилка.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Разликата в графиката между стойностите A и G означава редуциране на консумацията на гориво с до 7,5%. Накратко изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво е отбелязана от A до G по цветна скала.

*. Сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата при спирането на автомобил между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е извършено по изпитани медоди, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да се различава според условията на шофиране от водача. За автомобил движещ се с около 80 км/ч , когато се натисне спирачката докрай спирачният път на автогуми от клас A е до 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е значителна разлика и може да се окаже от голямо значение в извънредна ситуация на пътя. Сцеплението с влажна пътна настилка е изключително важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи основно от възможността на гумата да спре колата незабавно върху влажния асфалт.

*. Външен шум влияние

На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

Шумът от гумата се измерва в децибели. Тъй като повечето хора не са запознати с показателите в децибели, класа за шум също е отбелязан на евро етикета. Той класифицира гумите по отношение на европейските стандарти за шум.

Нивото на шум е отбелязанано в три класа А, B и C Шумът в децибели, които се създава при въртене на гумата, е отбелязан в долната част на етикета. Гумите с по-ниско ниво на шум имат често показатели между 67 и 71 dB. Увеличаване само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение само с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно в магазина: гуми за мотори цена  летни гуми  всесезонни гуми  бг гуми  автомобилни гуми