ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
B.F. GOODRICH ALL TERRAIN T/A KO2 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми B.F. GOODRICH ALL TERRAIN T/A KO2 225/65R17 107S (A, RBL, TL, AT, M+S, 3PMSF) #263540

EAN: 3528708633575
Летни гуми B.F. GOODRICH ALL TERRAIN T/A KO2 - Автомобилни Гуми, Suv/4x4 ( 107S )
Сезон летни летни
Товарен индекс 107 до 975 кг
Скоростен индекс S до 180 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 6-10 дни от Германия Наличност `Наличност: 4 бр.+
427 . 08 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Този модел гума е произведена от B.F. GOODRICH. Една от познатите фирми на пазара. Модел ALL TERRAIN T/A KO2 можете да поръчате от магазин за гуми ProGumi.Тези гуми са летни и са изключително популярен избор при много от нашите клиенти. Ширината на модела е 225. Отбелязаната височина за гумата от производителя е 65. Отбелязаният диаметър за гумата е R17. 107 (до 975 кг) е разрешеният товарен индекс. Скоростният индекс за модела S (до 180 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. D е индексът за сцепление на мокро за гумата. D е маркировката за разход на гориво. 74 dB e шума при шофиране, като това е добър показател. Ние от ProGumi можем да извършим доставка в рамките на 6-10 дни от Германия. Долната таблица показва още детайли за модела.
Характеристики
Сегмент Среден
Производител B.F. GOODRICH
Модел ALL TERRAIN T/A KO2
Сезон летни гуми
Ширина 225
Височина 65
Диаметър R17
Товарен индекс 107 (до 975 кг)
Скоростен индекс S (до 180 км/ч.)
Сцепление на мокро D
Разход на гориво D
Шум 74 dB
Ниво на шум B
Индекси A, RBL, TL, AT, M+S, 3PMSF
Тежест 17.95
Доставка 6-10 дни от Германия
евро етикет

Символи в евро етикета

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако управлявате кола и ползвате висок клас гуми може да имате далеч по-икономични параметри на потребление на гориво. Гумите оказват около 18 процента от консумацията на гориво при вашето превозно средство.

Енергийно ефективното (екологично) шофиране може значително да намали консумацията на гориво - съответно и разходите Ви. Теглото на превозното средство и вашият личен стил на шофиране също оказват голямо влияние. Ниското налягане на гумите увеличават съпротивлението при въртене на колелата и това се отразява на сцеплението при мокър път. За максимална икономия на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани спрямо изискванията. Разликата в скалата между категория A и G може да означава намаление на разхода на гориво с до 7,5%. В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 километра пробег.

A (зеленo) най-добрата стойност за консумация на гориво
G (червенo) най-слабата стойност за консумация на гориво
D (жълто) не се използва за стандартни пътнически автомобили

Икономията на гориво се маркира от A до G в цветна схема.

*. Гуми - сцепление при мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път) - Клас G (най-дълъг спирачен път)

Сцеплението на гумите на автомобила с влажна пътна настилка е много важно за всеки шофьор от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата колкото се може по-бързо върху влажното пътно платно. Разликата при внезапно спиране между класовете A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачният път може да е различен при условията на шофиране. За превозно средство движещо се с приблизително 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-къс от този на превозно средство с гуми клас F. Това е много-голяма разлика и често се оказва от голямо значение при извънредна ситуация на пътя.

*. Външен шум

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока шумова категория намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате. Външният шум от гумата се измерва в децибели. Поради факта, че повечето клиенти не са запознати със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това маркира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Нивото на шума е маркирано в евро етикета с A, B и C. В долният край на етикета е показана стойност в децибели, която показва генерирания при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат често показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава изключително голямо отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Препоръчваме Ви също: нови гуми за мотори  летни гуми  всесезонни гуми  гуми цена  автогуми цена 

Този сайт използва бисквитки