ProGumi
  • Търсене гуми
  • Търсене джанти
  • Търсене по автомобил
ProGumi
търсене по размер
AUSTONE SP902 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми AUSTONE SP902 175R14 99Q (18PR) #189003

EAN: 6937833504532
Зимни гуми AUSTONE SP902 - Лекотоварни Гуми ( 99Q )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 99 до 775 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
80 . 22 lv.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Описание Тази гума е произведена от AUSTONE. Една от познатите фими на пазара. Моделът SP902 може да закупите от онлайн магазина за гуми ProGumi.Този модел е подходящ ако търсите да закупите зимни гуми. Отбелязаната от производителя шириниана на гумата е 175. Маркирания диаметър за гумата е R14. Допустимия товарен индекс е 99 (до 775 кг). Скоростния индекс за модела Q (до 160 км/ч.). Това е сред най-добрите за този клас гуми. Показателя за сцепление на мокро е C. Отбелязаната стойност на гумата за разход на гориво е D. 73 dB e шума при шофиране, като това е много добър показател. Ние можем да осигурим този модел в рамките на 2 дни.
Характеристики
Производител AUSTONE
Модел SP902
Сезон зимни гуми за бус
Ширина 175
Диаметър R14
Товарен индекс 99 (до 775 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво D
Шум 73 dB
Индекси 18PR
Тежест 8.25
Доставка 2 дни
евро етикет
D
C
73

Легенда

Икономия на гориво *. Икономия на гориво

Ако поръчате гуми за вашата кола с добра категотия за разход на гориво ще можете да имате по-дълъг пробег с един резервоар гориво и по-малко емисии на CO2. Редица научните изследвания показват, че гумите оказват влияние приблизително 19 процента от консумацията на гориво за вашия автомобил.

За оптимално потребление на гориво се погрижете гумите да са правилно напомпани. Ниското налягане на гумите увеличава сериозно съпротивлението при въртене и се отразява много на сцеплението на мокърт път. Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на каране също оказват значително влияние. Екологичното (енергийно ефективно) каране ще намали със сигурност потреблението на гориво. Икономията в потреблението на гориво се отбелязва от A до G в цветна схема.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на консумацията на гориво с до 7,5%. Реално погледнато изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво на всеки 1000 км. пробег.

*. Гуми - сцепление на мокра настилка

Сцепление при мокра настилка

Най-къс спирачен път (Клас А) - Най-дълъг спирачен път (Клас G)

Разликата между от клас A и G може да бъде до 30%. Когато измерването е направно при изпитани методи, спрямо регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Сцеплението на гумите на автомобила с влажен асфалт е изключително важна характеристика от гледна точка на сигурността и зависи основно от способността на гумата да спре колата бързо върху мокро пътно платно. Например за кола движеща се с приблизително 80 км/ч при натискане на спирачките докрай спирачният път на автогуми от клас A може да е с 18 метра по-кратък от този на комплект гуми от клас F. Това е много-голяма разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредна ситуация.

*. Външен шум

Външен шум На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на автомобил. Избирането на гуми с по-висока категория за шум намалява влиянието върху околната среда, когато шофирате.

1 черна вълна: тиха (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна (над бъдещия европейски лимит)

Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като доста хора не са запознати в детайли със стойностите в децибели, шумовият клас също е отбелязан. Това класифицира гумите по отношение на лимитите на ЕС за ниво на шум.

В маркировката на гумата е отбелязано нивото на шум с A, B и C. В долния край е показа стойност в децибели която показва произведения при въртене шум на гумата. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат показатели между стойностите 67 и 71 dB. Увеличение с няколко децибела дава сериозно отражение върху нивото на шум. Например при увеличение с около 3 dB това удвоява при силата на външния шум от гумата.

Популярно при нас: нови зимни гуми  летни гуми цена  автогуми