ProGumi
  • гуми
  • Джанти
  • автомобили
ProGumi
търсене по размер
AUSTONE SP902 1
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта

Гуми AUSTONE SP902 155/80R12 88/86Q #154273

Зимни гуми AUSTONE SP902 - Лекотоварни Гуми ( 86Q )
Сезон зимни зимни
Товарен индекс 86 до 530 кг
Скоростен индекс Q до 160 км/ч.
Разход на гориво
Сцепление на мокро
Ниво на шум
ВНИМАНИЕ! Джантата служи за илюстрация. Доставяме само гумата
Най-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревютаНай-добри ревюта
Доставка Доставка: 2 дни Наличност Наличност: 4 бр.+
78 . 86 лв.
Цена за 1 бр. с вкл. ДДС
Този модел гума е произведена от AUSTONE. Любима марка на много клиенти в страната. Модел SP902 можете да поръчате от онлайн магазин ProGumi.зимни е маркировката на този вид гуми. Маркираната ширина на гумата за модела е 155. Маркираната височина за гумата от производителя е 80. Маркирания диаметър за гумата от производителя е R12. 86 (до 530 кг) е допустимия товарен индекс. Скоростния индекс за този модел гуми е Q (до 160 км/ч.). Показателя за сцепление на мокро е C. Маркировката за разходът на гориво е E. Този модел гуми са доста тихи за този клас тяхното ниво на шум е 73 dB. Ние може да направим доставката за 2 дни. В долната таблица можете да разгледате детайлите за модела, като при подълнителни въпроси можете да се свържете с нас служител за съдействие при избора.
Характеристики
Производител AUSTONE
Модел SP902
Сезон зимни
Ширина 155
Височина 80
Диаметър R12
Товарен индекс 86 (до 530 кг)
Скоростен индекс Q (до 160 км/ч.)
Сцепление на мокро C
Разход на гориво E
Шум 73 dB
Ниво на шум B
Тежест 6.68
Доставка 2 дни
евро етикет
E
C
2
73

Легенда на символите

Икономия на гориво *. Икономия в разхода на гориво

Изследванията показват, че на гумите се дължи приблизително 17-20% от разхода на гориво за вашата кола. Ако управлявате кола с висок клас гуми ще имате по-икономични параметри на потребление на гориво.

Енергийно ефективното каране намалява консумацията на гориво - съответно и разходитве Ви. Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на управление на автобола също оказват значително влияние. Ниското налягане на гумите увеличава доста съпротивлението при въртене и се отразява на сцеплението при мокър път. За оптимална икономия на гориво се грижете гумите да са коректно напомпани спрямо изискванията.

  • A (зеленo) най-висока стойност за разход на гориво
  • G (червенo) най-ниска стойност за разход на гориво
  • D (жълто) не се използва за пътнически автомобили

Разликата в скалата между стойностите A и G може да означава намаление на гориво с до 7,5%. Иначе казано изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да доведе до икономия на над 6 литра гориво при всеки 1000 километра пробег. Икономията в потреблението на гориво е маркирана от A до G в цветна схема.

*. Сцепление гумите при влажна настилка

Сцепление при мокра настилка

Клас А (най-къс спирачен път)
Клас G (най-дълъг спирачен път)

Разликата между гуми от клас A и G може да бъде да достига до 30%. Когато измерването е извършено чрез изпитани медоди, спрямо официалния регламент ЕО 1222/2009. Спирачния път може да е различен при индивидуалния стил на шофиране и други фактори. Например за автомобил движещ се с около 80 км/ч при натискане докрай на спирачката спирачният път на гуми от клас A е с 18 метра по-малък от този на комплект гуми от клас F. Това е огромна разлика и може да се окаже от огромно значение в извънредни ситуации на пътното платно. Сцеплението на гумите с мокра пътна настилка е изключително важна характеристика с оглед на сигурността и зависи от способността на гумата да спре превозното средство по възможност незабавно върху мокрия асфалт.

*. Влияние на външен шум

Външен шум

1 черна вълна: тиха гума (3 dB или повече под бъдещия европейски лимит)

2 черни вълни: средно шумна гума(между бъдещия европейски лимит и 3 dB под него)

3 черни вълни: шумна гума (над бъдещия европейски лимит)

На гумите се дължи определена част от шума при преминаването на един автомобил. Винаги когато избирате гуми с по-висока категория за шум намалявате влиянието върху околната среда, когато шофирате. Децибелите са мярката за външен шум от гумата. Тъй като много хора не са запознати в детайли с показателите в децибели, класа за шум също е показан в евро етикета. Това маркира гумата по отношение на лимитите на Европейския Съюз за шум.

Маркировката за ниво на шум на гумите е А, B или C. Генерирания шум при въртенето на гумата е показан в долния край на етикета, като стойността е в децибели. Гумите определяни като такива с ниско ниво на шум имат най-често показатели между 67 и 71 dB. Увеличение само с няколко децибела дава отражение върху нивата на шума. Например увеличение с 3 dB това ще удвои при силата на шума от гумата.

Препоръчваме Ви също: гуми за мотори  летни гуми  нови всесезонни гуми  бг гуми  автогуми цени 

Ревюта
Бъди първият оставил следа за този продукт.
Вашата оценка *

Този сайт използва бисквитки

ProGumi